Ons verhaal

ÉCHTE VLEESLIEFHEBBERS

Vleesliefhebbers in hart en nieren: dat mogen we na de start van ons familiebedrijf in 1957 en met meer dan zestig jaar ervaring inmiddels wel zeggen. Met als oorsprong een eigen slachterij groeiden we uit tot een ondernemende vleesleveranciers, waarbinnen broers Wim en Joost Beimer het werk van hun vader voortzetten. Ons slachthuis is inmiddels vervangen door een eigen vleesproductiebedrijf in Enschede, waar vlees op een verantwoordelijke wijze wordt verwerkt tot een ambachtelijke delicatesse. Deze producten hebben de hoogwaardige kwaliteit die je als consument mag verwachten. Ons uitgebreide assortiment weerspiegelt wat wij zelf lekker vinden.

Met onze familiaire roots werken we elke dag met hart en ziel aan ons bedrijf. Onze saamhorigheid is daarbij groot. Met onze nuchtere Twentse werkwijze creëren we een prettige cultuur die ook tot lange dienstverbanden leidt. Dat maakt ons trots. Onze medewerkers vormden dan ook de eerste stap naar onze eigen winkels. Corona leerde ons creatief ondernemen en bracht ons op het idee zogenoemde ‘vleeslijsten’ onder ons personeel te verspreiden, met de focus op luxe vleesproducten. Een groot succes, waarna de eerste winkel voor de consument en de horeca in Enschede in juni 2020 een feit werd. In 2021 vloeiden daar al vrij snel nieuwe winkelvestigingen uit. Inmiddels staat de teller op zes, met winkels in Enschede, Arnhem, Almelo, Hengelo,  Oldenzaal en Rijssen